Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ny vändning om Ibrahimovics framtid - "inte det prioriterade alternativet"

Sillybloggen

Turerna kring Zlatan Ibrahimovic, 38, har under senaste tiden varit många. Ena stunden har rapporter kommit om att svensken kan komma att lämna Milan efter säsongen och till och med lägga skorna på hyllan, medan det andra stunden rapporterats om en fortsättning i Milan eller på annat håll i Italien, precis som en framtid som spelare i Hammarby, en klubb som svensken blivit delägare i.

Så sent som i tisdags rapporterade flera italienska sajter, däribland tuttomercatoweb.com med hänvisning till Sportmediaset (tv), om att Ibrahimovic överväger att avsluta sin karriär i Hammarby, då det ska vara ett av stjärnans alternativ. Detta trots att han tidigare sagt att han inte kommer att spela i Hammarby, då han i stället endast planerar att bidra till klubben, vid sidan av planen, som delägare. Hammarbys sportchef Jesper Jansson sa också nyligen så här om det:

– Nej. Vi förhåller oss till Zlatan som delägare i Hammarby. Han har kontrakt med Milan. Vi spekulerar inte i någonting, sa Jansson i måndags till Fotbollskanalen.

Annons

Nu kommer än dock ytterligare en vändning om 38-åringens framtid. Det är italienska tidningen Gazzetta dello Sport som uppger att Ibrahimovic främst är inställd på en fortsatt framtid i Italien. Tidningen menar att “möjligheten inte kan avfärdas” om en framtid som spelare i Bajen, men att “det inte är det prioriterade alternativet för närvarande”.  I stället är det en framtid i Italien, skriver tidningen.

Ibrahimovic är den här säsongen noterad för fyra mål och en assist på tio framträdanden i Italien.

Publicerad 2020-04-15 09:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto