Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Norsk storklubb uppges följa MFF-talang

45v

Malmö FF:s anfallstalang Tim Prica, son till tidigare spelaren Rade Prica, blev vintern 2018 yngste spelare någonsin att spela för MFF:s A-lag i träningsmötet med FC Roskilde. I fjol fick han dock inte speciellt mycket speltid i allsvenskan, endast ett inhopp mot Falkenbergs FF på hemmaplan, men fick dock i svenska cupen i år mot FK Karlskrona göra sin första tävlingsstart med MFF.

Det har man drömt om att få göra, sa han till Fotbollskanalen då. 

Nu uppger FotbollDirekt att norska storklubben Rosenborg är “seriöst intresserade” av att värva spelaren. Prica har också en koppling till klubben, då hans pappa Rade Prica tillhörde klubben mellan 2009 och 2012, vilket gjorde att Tim tillbringade ett par år av sin uppväxt i Trondheim.

ANNONS

Pappan Rade Prica har även en koppling till Rosenborgs nye sportchef Mikael Dorsin, då de spelade ihop i den norska klubben. Samtidigt finns även ytterligare en koppling. Rade Prica jobbar just nu för agenturen Nordic Sky. Tidigare har även Mikael Dorsin arbetat med samma agentur, Nordic Sky.

Publicerad 2020-04-17 kl 11:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto