Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Tottenham uppges ge sig in jakten på italiensk målvakt

44v

Atalantas italienske målvakt Pierluigi Gollini, 25, har kontrakt till sommaren 2023, men har än dock under senaste tiden kopplats ihop med en rad olika klubbar, däribland Aston Villa, Inter och Milan.

Nu uppger italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att även Tottenham är intresserat av att värva målvakten. Enligt tidningen ser José Mourinho den italienske målvakten som en arvtagare till fransmannen Hugo Lloris. Mourinho uppges dessutom vara imponerad av Gollinis insatser i Serie A och i Champions League den här säsongen.

ANNONS

Gollini anslöt sommaren 2018 till Atalanta från Aston Villa. Under säsongen innan dess var han utlånad från Villa till den italienska klubben. Gollini är den här säsongen noterad för 30 framträdanden i alla turneringar.

Publicerad 2020-04-19 kl 14:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto