Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare talang bekräftar erbjudande från Liverpool: "Många kan skratta - hade ett officiellt erbjudande"

Sillybloggen

Vänsterbacken Riza Durmisi, 26, är just nu utlånad från Lazio till Nice. 26-åringen, som har avtal med Lazio till sommaren 2023, har även en bakgrund med spel i Real Betis och Brøndby, men hade även kunnat hamna i Liverpool, bekräftar han nu själv.

Liverpool uppgavs nämligen under 2017, då Durmisi tillhörde Real Betis, vara intresserat av att värva försvararen. Däremot blev det dock aldrig en värvning då och Jürgen Klopp gick miste om spelaren.

Nu bekräftar Durmisi att Liverpool också var intresserat, det var inte “bara” uppgifter.

– Min dröm är att bli en av de bästa backarna i världen och jag tror på det. Sedan är det många som kan skratta, men efter mitt första år i Betis kunde man se att det hände något. Jag hade ett officiellt erbjudande från Liverpool och så vidare, säger han till “Mens vi venter” på Dplay enligt danska tidningen Tipsbladet.

Annons

Däremot menar 26-åringen att Alberto Moreno kom emellan, som kom till Liverpool sommaren 2014 från Sevilla och lämnade under 2019 för Villarreal.

– Moreno valde att stanna. De var tvungna att bli av med honom innan det kunde ske och det var det jag väntade på. Moreno hade ett bra kontrakt i Liverpool och stannade, vilket man kan förstå, men han var tvungen att lämna innan jag kunde komma in.

Durmisi är den här säsongen noterad för fem framträdanden i Frankrike.

Publicerad 2020-04-21 17:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto