Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Berg på Krasnodars svarta lista

Sillybloggen

Marcus Berg, till vardags i Krasnodar, är hemma i Sverige och i Göteborg till följd av coronavirusets utbrott. Den ryska ligan är även den stoppad och därmed håller anfallaren igång med IFK Göteborg – en klubb som han representerade i början av sin karriär.

Förra veckan frågade Fotbollskanalen Blåvitts sportchef Kennet Andersson om klubben har råd att plocka in Marcus Berg i sommar, då 33-åringens kontrakt löper ut, varpå Andersson svarade:

– Ekonomin påverkas precis hela tiden av beslut som kommer och så vidare och det har väldigt mycket att göra med försäljningar, publik och sådär, vad jag förstår, så den är flytande hela tiden. Vi har inga klara och tydliga besked där och om det ska synkas ihop med en eventuell spelare som ska hit också, så är det ganska många faktorer som spelar in. Det har jag inget tydligt svar på i dag.

På frågan om de har pratat något om en gemensam framtid svarade Andersson:

Annons

– Vi håller dörren öppen för de flesta och kollar av deras lägen och så. Om det skulle bli läge för någon får vi se om det är läge för oss också och om det faller sig bra tillsammans.

Det återstår att se vad Berg kommer ta vägen efter sommaren när kontraktet med Krasnodar löper ut, klart är i alla fall att svensken är ett av fem utländska namn som den ryska klubben planerar att säga adjö till i sommar, uppger Sport24. Den ryska sajten skriver dock att listan kan påverkas av coronakrisen. Övriga namn på listan är: Uros Spajic, Manuel Fernandes, Jon Gudni Fjoluson och Kaio Pantaleão.

Berg anslöt till Krasnodar förra sommaren och har under sin tid i Ryssland noterats för sex mål och en assist på 26 framträdanden.

Publicerad 2020-05-05 07:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto