POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Liverpool i förarsätet för Napoli-stjärna

Liverpool rapporteras fortsatt vara intresserat av att värva Napolis mittback Kalidou Koulibaly, 28. Enligt Le 10 Sport är Liverpool till och med nu i förarsätet om en värvning, även om Manchester United, Manchester City och inte minst Newcastle också under senaste tiden uppgetts vilja värva mittbacken.

Le 10 Sport skriver vidare att Liverpool-tränaren Jürgen Klopp gärna vill få igenom en värvning, då han vill se Koulibaly spela ihop med Virgil van Dijk som mittbackspar i laget under den kommande säsongen.

Koulibaly lämnade sommaren 2014 Genk för spel i Napoli och är den här säsongen noterad för 21 framträdanden i alla turneringar. Senegalesen har kontrakt med den italienska storklubben till sommaren 2023.

Publicerad 2020-05-08 kl 07:36

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto