Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MFF-talangens agent: "Serie A och Bundesliga är perfekt för Mujanic"

Sillybloggen

Den 1 mars i år gjorde Amel Mujanic, 19, tävlingsdebut för Malmö FF när de himmelsblåa besegrade FK Karlskrona i svenska cupen – där han även var en av de bättre spelarna på planen. Om Mujanic var nervös inför debuten? Inte då.

– Jag är en lugn kille. Jag brukar inte vara nervös. Jag kör mitt race och vet att jag har kvaliteterna, sa 19-åringen till Fotbollskanalen i april.

Mittfältaren sitter på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021 – och därefter får framtiden utvisa vad som väntar härnäst för 19-åringen. Kanske blir det fortsatt spel i MFF, eller något helt annat.

Klart är i alla fall att Mujanics agent, som enligt sajten är den före detta kroatiske landslagsspelaren Ivan Klasnic, tror på sin spelare.

– Han är den klassiska nummer 10. Han är väldigt bra tekniskt och har en fantastisk speluppfattning. Han är även väldigt bra i det defensiva, säger Klasnic enligt Europa Calcio och fortsätter:

Annons

– Förra året fick vi flera förfrågningar om honom, bland annat från Premier League-klubbarna Everton och West Ham samt Leeds i Championship.

På frågan vilken liga som hade passat Mujanic bäst svarar Klasnic:

– Jag tror att han kan spela var som helst, men Serie A och Bundesliga hade varit perfekt för honom. Toppklubbarna i Nederländerna kan också vara ett alternativ.

Publicerad 2020-05-09 18:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto