Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelseas plan - redo att sälja fyra spelare för att ha råd med nyförvärv

Sillybloggen 2020-05-11 14:59

Chelsea rapporteras fortsatt vara på jakt efter en ny anfallare till nästa säsong. Tammy Abraham har under den här säsongen varit Frank Lampards förstaval, men till nästa säsong uppges han få ny, nyttig konkurrens i anfallsstallet.

Enligt Football.London är Londonklubben nu redo att sälja backarna Kurt Zouma och Emerson, mittfältaren Ross Barkley, samt anfallaren Michy Batshuayi för att ha råd med en ny anfallsvärvning i sommar. Tidningen uppger att Lampard då främst vill ha in RB Leipzigs anfallare Timo Werner, som framför allt kopplats ihop med Liverpool, men även Lyons succéanfallare Moussa Dembele.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto