Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Cattermole lämnar nederländsk klubb

Sillybloggen

Lee Cattermole, som bland annat har meriter från spel med Englands U21-landslag, tillhörde mellan 2009 och 2019 Sunderland och var med på lagets resa från Premier League och ner till engelska tredjedivisionen, League One. Förra sommaren lämnade han dock för spel i nederländska laget VVV-Venlo och nu är han klubblös igen.

Cattermole blev under den här säsongen noterad för elva matcher i Eredivisie, som har avslutats i förtid till följd av coronavirusets utbrott, och har nu ingen framtid i klubben. VVV-Venlo meddelar att Cattermole är en av flera spelare som lämnar klubben vid kontraktets slut i sommar.

Cattermole, 32, har 272 Premier League-matcher på meritlistan.

Annons
Publicerad 2020-05-27 10:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto