Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Messis närmaste framtid klar - kvar i Barça till 2021

Sillybloggen

Lionel Messi, 32, har tillbringat hela sin europeiska seniorkarriär i Barcelona. Nu rapporterar spanska tidningen As att anfallsstjärnan åtminstone kommer att stanna i den spanska storklubben till sommaren 2021. Det ska människor runt om kring Messi ha bekräftat för tidningen.

Messi har även kontrakt med Barcelona till sommaren 2021, men enligt tidningen finns det en klausul i spelarens avtal som gör att han kan lämna gratis före den 1 juli i år, något som nu dock inte kommer att ske, då Messi bestämt sig för att inte utnyttja den klausulen.

Klubbar som Inter och Manchester City ska, enligt As, ha väntat på en signal från Messi utifrån den klausul som finns, men ska alltså inte ha fått en “positiv” signal. Messi vill stanna i Barcelona.

Messi är den här säsongen noterad för 24 mål och 16 assist på 31 matcher. I mitten av juni återupptas den spanska högstaligan igen.

Annons
Publicerad 2020-06-01 16:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto