POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Balotelli aktuell för MLS-klubb

Mario Balotelli ser i sommar ut att lämna Brescia. Den 29-årige anfallaren har visserligen avtal till sommaren 2022, men har under senaste tiden, flera gånger om, blivit kritiserad av Bresicas president Massimo Cellino, som bland annat kallat anfallaren för barnslig.

Nu rapporterar italienska tidningen Il Corriere della Sera att MLS-laget Los Angeles Galaxy har hört sig för hos Balotellis agent Mino Raiola om spelarens tillgänglighet. MLS-säsongen är ännu inte igång, men möjligen kan Balotelli vara en Galaxy-spelare när den säsongen väl återupptas.

Balotelli har tidigare enbart tillhört europeiska klubbar i sin karriär. Den här säsongen är han noterad för fem mål på 19 framträdanden i Serie A. Tidigare har han tillhört klubbar som Milan, Inter, Manchester City och Liverpool.

Publicerad 2020-06-02 kl 14:45

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto