Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ajax-bas bekräftar: "Klart att Real Madrid och United visar intresse"

Sillybloggen

Ajax-mittfältaren Donny van de Beek, 23, har under en längre tid varit het på transfermarknaden. 23-åringen var under förra säsongen högst delaktig i Ajaxs succé i Champions League, då laget tog sig hela vägen till semifinal i turneringen och har därefter kopplats ihop med en flytt till bland annat Real Madrid, men är än så länge kvar i Ajax med ett kontrakt till sommaren 2022.

Nu bekräftar den nederländska storklubbens vd Edwin van der Saar att både Real Madrid och Manchester United är intresserat av att värva spelaren.

– Det är klart att klubbar som Real Madrid och United visar intresse för Donny van de Beek, säger han till nederländska tidningen NOS enligt engelska tidningen Daily Mirror.

Enligt spanska tidningen Marca låter dessutom Real Madrid konkurrenten United ta beslut om en värvning av spelaren i sommar, då den spanska klubben möjligen kommer att avvakta med stora värvningar i sommar till följd av coronapandemin.

Nederländaren blev under den här säsongen noterad för tio mål och elva assist på 37 matcher i alla turneringar. Eredivisie har avslutats i förtid till följd av coronavirusets utbrott.

Annons
Publicerad 2020-06-08 07:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto