POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Officiellt: Brorssons tränare lämnar - efter missnöje från spelartruppen

Malmö FF-backen Franz Brorsson, 24, är just nu utlånad till danska laget Esbjerg till den 30 juni. Däremot kommer han att få avsluta sejouren i klubben under en ny tränares ledning.

Esbjerg meddelar nu att huvudtränaren Lars Olsen lämnar klubben på egen begäran. Olsen anslöt i oktober 2019 till klubben och tanken var att parterna skulle jobba under en längre tid ihop, men enligt klubben har däremot spelargruppen nu tappat förtroendet för tränaren.

– Vi skulle velat ha se Lars Olsen som tränare för Esbjerg under en lång tid framöver, men efter informationen i går om brist på förtroende från truppen och efter den efterföljande dialogen med Lars har vi valt att möta hans önskan om att sluta. Samtidigt önskar vi honom lycka till i framtiden och tackar honom för hans ansträngningar under en svår, sportslig period, säger sportchefen Jimmi Nagel Jacobsen i en kommentar på klubbens hemsida.

Esbjerg meddelar att man framöver kommer att utse en ny huvudtränare. Esbjerg kliver på fredag in i gruppspelet om nedflyttning från danska Superligan. I samma grupp som Esbjerg spelar Hobro, Horsens och Randers. På fredag väntar Randers hemma.

Publicerad 2020-06-09 kl 14:27

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto