Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Brorssons tränare lämnar - efter missnöje från spelartruppen

Sillybloggen

Malmö FF-backen Franz Brorsson, 24, är just nu utlånad till danska laget Esbjerg till den 30 juni. Däremot kommer han att få avsluta sejouren i klubben under en ny tränares ledning.

Esbjerg meddelar nu att huvudtränaren Lars Olsen lämnar klubben på egen begäran. Olsen anslöt i oktober 2019 till klubben och tanken var att parterna skulle jobba under en längre tid ihop, men enligt klubben har däremot spelargruppen nu tappat förtroendet för tränaren.

– Vi skulle velat ha se Lars Olsen som tränare för Esbjerg under en lång tid framöver, men efter informationen i går om brist på förtroende från truppen och efter den efterföljande dialogen med Lars har vi valt att möta hans önskan om att sluta. Samtidigt önskar vi honom lycka till i framtiden och tackar honom för hans ansträngningar under en svår, sportslig period, säger sportchefen Jimmi Nagel Jacobsen i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Esbjerg meddelar att man framöver kommer att utse en ny huvudtränare. Esbjerg kliver på fredag in i gruppspelet om nedflyttning från danska Superligan. I samma grupp som Esbjerg spelar Hobro, Horsens och Randers. På fredag väntar Randers hemma.

Publicerad 2020-06-09 14:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto