Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Tysk VM-guldmedaljör lämnar Ryssland

Sillybloggen

Tidigare tyske landslagsbacken och VM-guldmedaljören Benedikt Höwedes, 32, är en klubbikon i Schalke 04, som han är fostrad i, men lämnade först den tyska klubben på lån under säsongen 2017/2018 för spel i Juventus och lämnade sedan Schalke sommaren 2018 permanent för spel i ryska storklubben Lokomotiv Moskva. Men framöver blir det däremot inte spel i den ryska ligan, som fortsatt är stoppad till följd av coronavirusets utbrott.

Lokomotiv Moskva meddelar nu att parterna har kommit överens om att gå skilda vägar. Höwedes återvände i samband med coronavirusets utbrott till hemlandet Tyskland och kommer nu att stanna där “med anledning av familjeskäl”, meddelar Moskva-laget.

Höwedes gjorde därmed totalt 35 matcher i ryska högstaligan och fyra matcher i ryska cupen. På meritlistan finns även bland annat 240 matcher i Bundesliga och 44 A-landskamper för Tysklands landslag, som han senast representerade under 2017 och under 2014 var med och tog till VM-guld. Höwedes kom till spel i samtliga matcher för Tyskland i VM 2014 i Brasilien.

Annons
Publicerad 2020-06-09 07:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto