Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Tysk VM-guldmedaljör lämnar Ryssland

Tidigare tyske landslagsbacken och VM-guldmedaljören Benedikt Höwedes, 32, är en klubbikon i Schalke 04, som han är fostrad i, men lämnade först den tyska klubben på lån under säsongen 2017/2018 för spel i Juventus och lämnade sedan Schalke sommaren 2018 permanent för spel i ryska storklubben Lokomotiv Moskva. Men framöver blir det däremot inte spel i den ryska ligan, som fortsatt är stoppad till följd av coronavirusets utbrott.

Lokomotiv Moskva meddelar nu att parterna har kommit överens om att gå skilda vägar. Höwedes återvände i samband med coronavirusets utbrott till hemlandet Tyskland och kommer nu att stanna där “med anledning av familjeskäl”, meddelar Moskva-laget.

ANNONS

Höwedes gjorde därmed totalt 35 matcher i ryska högstaligan och fyra matcher i ryska cupen. På meritlistan finns även bland annat 240 matcher i Bundesliga och 44 A-landskamper för Tysklands landslag, som han senast representerade under 2017 och under 2014 var med och tog till VM-guld. Höwedes kom till spel i samtliga matcher för Tyskland i VM 2014 i Brasilien.

Publicerad 2020-06-09 kl 07:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto