Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Roma förhandlar med Spurs-backen

Sillybloggen

I slutet av juni löper Jan Vertonghens kontrakt med Tottenham ut och 33-åringen har varit hyfsad tydlig med att han inte ser någon framtid i London-klubben.

– Många klubbar kommer inte att ha råd att värva spelare (för en övergångssumma, reds. anm). Transferfria (gratis, reds. anm) spelare som jag blir ännu mer eftertraktade i coronakrisen, sa han tidigare till belgiska Play Sports enligt BBC.

Italienska Gazetta dello Sport har tidigare rapporterat om Serie A-klubben Inter leder jakten på försvararens underskrift men nu kastas en ny Serie A-klubb ner i grytan.

Det är tidningen Il Messaggero som skriver att Roma har kontaktat Vertonghen då deras förhandlingar om en eventuell förlängning med Manchester Uniteds Chris Smalling ser ut att gå i stöpet.

Annons

Vidare skriver tidningen att “Giallorossi” ska ha erbjudit Vertonghen ett tvåårskontrakt.

Jan Vertonghen har spelat över 300 matcher för Spurs sedan han anlände 2012 från Ajax. De senaste tiden har 33-åringen dock fått mindre speltid.

Även Napoli och Inter har tidigare rapporterats intresserade av Spurs-backen.

Publicerad 2020-06-21 10:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto