POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Everton-målvakt lämnar för nederländsk storklubb

Nederländske målvakten Maarten Stekelenburg, 37, lämnade sommaren 2016 Fulham för spel i Everton, men har under den här säsongen varit reservmålvakt till Jordan Pickford och är därmed så här långt inte noterad för någon match den här säsongen.

Nu meddelar Everton att Stekelenburg har skrivit på ett nytt korttidskontrakt med klubben över den här säsongen, men att 37-åringen sedan kommer att lämna för spel i Ajax. Stekelenburg har så här långt gjort 26 matcher för Everton och kontraktet med Ajax gäller till sommaren 2021.

Stekelenburg har tidigare en bakgrund med spel i Ajax. Målvakten är fostrad i klubbens akademi och tillhörde klubben fram till sommaren 2011, då han lämnade för Roma. Därefter har han även tillhört Fulham, Monaco och Southampton, precis som Everton numera. På meritlistan finns även bland annat 58 A-landskamper för Nederländernas landslag.

Publicerad 2020-06-22 kl 15:24

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto