Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG ska förstärka på fyra positioner - har "bara" 730 miljoner

Sillybloggen

PSG är på jakt efter nyförvärv kommande säsong och enligt Le Parisien vill klubben förstärka med en defensiv mittfältare, högerback, mittback och anfallare. Men det finns ett problem och det är om pengarna räcker till. Den franska tidningen uppger att transferbudgeten ligger på ”endast” 70 miljoner euro, lite mer än 730 miljoner kronor.

Vidare skriver Le Parisien att Tanguy Ndombélé, som sägs vilja vill lämna Tottenham, är intresserad av att spela för den franska huvudstadsklubben. Ett annat mittfältsalternativ ska vara Chelseas Tiémoué Bakayoko.

PSG vann Ligue 1 den gångna säsongen, men är fortfarande kvar i Champions League. Sedan tidigare står det klart att Edinson Cavani och Thiago Silva kommer att lämna efter den här säsongen och Thomas Meunier, som även han sitter på utgående avtal, lär också försvinna.

Annons
Publicerad 2020-06-25 14:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto