Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pärlband av klubbar uppges intresserade av Wahlqvist och Jeremejeff

Sillybloggen

Dynamo Dresden halkade ur 2. Bundesliga. Efter degraderingen stod det klart att den förre IFK Norrköping-backen Linus Wahlqvist kommer att lämna klubben. Hans avtal upphörde att gälla nedflyttningen.

“Det stämmer”, skrev Wahlqvist i ett sms till Fotbollskanalen i går, söndag, på frågan om han lämnar Dresden.

Jeremejeff å sin sida berättar för Aftonbladet att hans kontrakt gäller även efter nedflyttningen och framtiden är inte enbart upp till honom att besluta om.

Men det ska inte saknas intresse för svenskduon. Tyska Kicker uppger att tyska Paderborn (som åkte ur Bundesliga), La Liga-klubben Leganes samt Championship-klubbarna Blackburn, Millwall, Reading är intresserade av Wahlqvist. Backen har tidigare spelat i IFK Norrköping.

Vad gäller Jeremejeff så kopplas han ihop tyska Bochum (andraligan), ryska Rostov (ryska högstaligan), nederländska Twente (Eredivisie) och engelska Hull (Championship) ett vakande öga, enligt Kicker. Den tyska tidningen skriver att det kan bli aktuellt med en utlåning innehållandes en köpoption i Jeremejeffs fall. Den förre MFF- och Häcken-anfallaren har kontrakt med Dynamo Dresden till 2022.

Annons
Publicerad 2020-06-29 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto