POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Officiellt: Kalou flyttar till Brasilien

Tidigare Chelsea-anfallaren Salomon Kalou, 34, anslöt sommaren 2014 till tyska Bundesliga-laget Hertha Berlin och har under senaste åren varit ordinarie i laget. Däremot hamnade han i början av maj i blåsväder, då han filmade när han gick runt och skakade hand med sina lagkamrater. Detta trots hårda restriktioner med regler, som tillsatts, till följd av coronavirusets utbrott. Hertha svarade med att stänga av Kalou och 34-åringen kom inte till spel under resten av säsongen.

Nu meddelar i stället brasilianska laget Botafogo att Kalou har skrivit på för klubben. Ivorianen har tecknat ett avtal som sträcker sig över 2021 och gör därmed bland annat japanske veteranen och förre stjärnspelaren Keisuke Honda sällskap i klubben.

Kalou blev under förra säsongen noterad för två mål på sju matcher i Tyskland. Tidigare i karriären har han bland annat även representerat Lille, Chelsea och Feyenoord. Dessutom har han gjort 28 mål på 97 landskamper för Elfenbenskustens A-landslag.

Publicerad 2020-07-10 kl 07:38

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto