Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten tror på nytt avtal för Karlsson: "AIK vill hitta en lösning"

Sillybloggen

AIK-profilen Per Karlsson, 34, blev i onsdags Stockholmsklubbens meste spelare genom tiderna med 396 framträdanden i klubbens tröja, då han blev inbytt i segern mot Sirius i allsvenskan. Samtidigt har dock 34-åringen ett utgående avtal med AIK som är över den här säsongen.

Nu rapporterar FotbollDirekt att det möjligen kan bli ett nytt avtal för Karlsson med AIK. Enligt sajten kan det röra sig om ett nytt kontrakt över två år.

– AIK vill hitta en lösning. Det är signaler vi har fått nu. Det är ett fantastiskt rekord, men det är långt i från slut. Jag kan säga att om Per Karlsson bara själv vill så kan han spela i allsvenskan i fem-sex år till, säger Karlssons agent Per Jonsson till FotbollDirekt.

Agenten berättar vidare att han tror på en lösning med AIK, även om de också tittar på vilka erbjudanden som kan komma in från utlandet. Karlsson är den här säsongen noterad för fem matcher i allsvenskan.

Annons
Publicerad 2020-07-16 17:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto