POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
7v

Officiellt: Lindström lämnar division 1-klubb

Tidigare Helsingborgs IF-spelaren Mattias Lindström är numera tränare. I slutet av 2018 lämnade han Tvååker för att i stället ta över Eskilsminne, men lämnar nu Skånelaget i förtid. Lindström hade från början avtal med föreningen till november i år.

“Detta är ett beslut som växt fram över tid med anledning av en resultatmässig svag start på säsongen för Eskilsminne och att behovet av en förändring framträtt allteftersom”, skriver klubben på sin hemsida.

Eskilsminnes klubbchef/sportchef Karl-Johan Hallenborg Olsson om beslutet:

– Mattias Lindström har gjort sitt yttersta för att vända den negativa trenden och hanterat situationen väldigt professionellt gentemot föreningen. Det är alltid tråkigt när det inte blir som man tänkt sig, men vi tackar Mattias för denna tid och önskar honom ett stort lycka till med det han åtar sig framöver, säger han i en kommentar på hemsidan.

Eskilsminne meddelar vidare att André Petersson nu tar över som huvudtränare med stöd av Solo Hammar och Daniel Andersson. Eskilsminne är nästjumbo i division 1 södra och ställs härnäst på lördag mot FK Karlskrona på bortaplan i seriespelet.

Publicerad 2020-08-04 kl 18:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto