POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Officiellt: Djurgården lånar ut mittback

Djurgården gav på torsdagen besked om att föreningen lånar ut mittbacken Kim Sundlöv till Sandvikens IF i elitettan över 2020. Sundlöv åkte inför förra säsongen på en korsbandsskada, men är nu redo för spel igen.

– Det tog längre tid att komma tillbaka än vad jag hade önskat och Sandviken ger mig möjligheten att ta det i den takten jag behöver. Jag hoppas att jag kan bidra med den rutinen jag har och komma tillbaka minst lika stark som jag var innan min skada, säger Sundlöv i en kommentar på Stockholmsklubbens hemsida.

Djurgårdens sportchef Jean Balawo om utlåningen:

– Kim hade ett jobbigt 2019 och vi tror att genom denna utlåning så ger vi både oss och Kim möjligheten till sätta Kim i en utmanande matchmiljö. Ambitionen är att få tillbaka en spelare som är med och konkurrerar för säsongen 2021. Vi önskar henne lycka till i Sandviken!

Sundlöv anslöt under 2015 till Djurgården.

Publicerad 2020-08-06 kl 15:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto