Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leipzig slutförhandlar med norsk anfallare - ser ut att ersätta Werner

Sillybloggen

Norske anfallaren Alexander Sørloth, som förra sommaren blev utlånad från Crystal Palace till Trabzonspor i två år, imponerade under förra säsongen med 33 mål och elva assist på 49 matcher med den turkiska storklubben i alla turneringar. Nyligen rapporterade därmed tyska tidningen Bild att det gett eko och att RB Leipzig därför är på jakt efter anfallaren.

Nu uppger norska TV2 att Sørloth till och med är i slutförhandlingar med det tyska laget, som bland annat Emil Forsberg tillhör. Därmed kan han, enligt uppgifterna, ersätta tyske anfallaren Timo Werner, som tidigare i sommar lämnade Leipzig för spel i Chelsea från och med nästa säsong.

Leipzig slutade i fjol på tredjeplats i Bundesliga och är klart för semifinal mot PSG i Champions League. Sørloth är utlånad till Trabzonspor till sommaren 2021, men har även kontrakt med Crystal Palace till sommaren 2022. Tidigare i karriären har han bland annat tillhört Midtjylland, Groningen och Rosenborg. På meritlistan finns även sex mål på 22 A-landskamper med Norge.

Annons
Publicerad 2020-08-15 20:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto