Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Elia återvänder till Nederländerna

Sillybloggen

Utrecht gav på onsdagen besked om att klubben har kommit överens med 33-årige yttern Eljero Elia om ett avtal över två år. Därmed ansluter den nederländske spelaren till klubben efter tre år i den regerande turkiska mästaren Basaksehir. Elia blir därmed även lagkamrat med svenska spelarna Emil Bergström och Simon Gustafson, som tillhör Eredivisie-laget.

Elia har även en bakgrund med spel i bland annat Ajax, Twente, Hamburg, Juventus, Werder Bremen, Southampton och Feyenoord. På meritlistan finns även två mål på 30 A-landskamper med det nederländska landslaget.

ANNONS
Publicerad 2020-08-19 14:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto