POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Allt klart mellan Suárez och Juventus - språktest återstår

Luis Suárez ser ut att bli en Juventus-spelare. Efter att passproblem tidigare fördröjt övergången återstår nu bara ett språktest, en läkarundersökning och en övergångssumma till Barcelona för att affären ska bli klar enligt den trovärdige Goal-journalisten Romeo Agresti.

Språktestet har att göra med om Suárez ska få italienskt medborgarskap eller inte genom sin fru, Sofia Balbi, som har ett italienskt medborgarskap trots att hon är uppvuxen i Uruguay likt Suárez. Språktestet uppges göras i början av den kommande veckan.

Enligt Agresti är Barcelona och Juventus nära att komma överens om en övergångssumma för 33-åringen och Suárez själv har kommit överens om ett treårskontrakt om tio miljoner euro (105 miljoner kronor) per säsong med Juventus.

Publicerad 2020-09-06 kl 18:52

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto