Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Blåvitt nära att sälja mittbackstalang

Sillybloggen 2020-09-07 10:12

I somras skrev Jesper Tolinsson ett A-lagskontrakt med IFK Göteborg efter att ha nobbat en erbjudande från Serie A-klubben Cagliari – vilket GT rapporterade om. Sedan dess har den 17-årige försvararen fått en del speltid i Blåvitt, där han till och med startade flera matcher i inledningen av allsvenskan. Men den senaste tiden har det blivit allt fler minuter på Göteborgs bänk. Den senaste matchen Tolinsson spelade från start var mot Djurgården den 12 juli och därav kan han nu vara på väg bort från klubben.

Sportexpressen rapporterar att IFK Göteborg är i långt gångna förhandlingar med en utländsk klubb där det endast återstår detaljer innan en försäljning sker. Vilken klubb det handlar om nämns inte men om förhandlingarna går som planerat förväntas affären bli klar inom de kommande veckorna.

Tidningen skriver även att mittbacken kan efter försäljningen lånas ut tillbaka till IFK Göteborg direkt. Tolinsson har denna säsong spelat fem allsvenska matcher varav fyra har varit från start. 17-åringen har även noterats för en assist.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto