Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italiensk media överens: PSG värvar från Roma

Sillybloggen

Paris Saint-Germain är, enligt italienska medierna La Gazzetta dello Sport, Sky Sport Italia, Tuttomercatoweb och Sportitalia, på väg att värva italienske högerbacken Alessandro Florenzi, 29, från Roma. Uppgifterna gör gällande att det rör sig om ett lån med en köpoption.

Florenzi är till viss del fostrad i Roma och har tillbringat stora delar av sin seniorkarriär i klubben. I vintras blev han dock utlånad till Valencia över resten av förra säsongen. Just nu har han samtidigt kontrakt med Roma till sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2020-09-10 12:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto