Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klopp talar ut om Wijnaldum och Thiago: "500-600 samtal med honom"

Sillybloggen

Liverpools mittfältare Georginio Wijnaldum har endast ett år kvar på kontraktet och nyligen pekade uppgifter på att 29-åringen är överens med spanska storklubben Barcelona om en flytt.

Nu tar Liverpools tränare Jürgen Klopp bladet från munnen om ryktena.

– Eftersom “Gini” fortfarande är här i klubben har jag mer eller mindre 500-600 samtal med honom. Jag pratade med Gini när han kom tillbaka från sitt landslagsuppdrag och vi säger samma sak varje gång. Det är allt, säger Klopp enligt Goal.com.

Trots att uppgifter säger att Wijnaldum är överens med Barça om ett kontrakt så menar Klopp att diskussionen mellan parterna är positiv.

– Jättebra. Ja. Helt bra om framtiden så långt vi är inblandade. Jag kan inte prata om framtiden men allt är bra. Ni känner till situationen. Mellan mig, Gini och klubben är allt verkligen bra, säger Pool-tränaren.

Annons

En annan spelare som det har ryktats friskt om är Bayern Münchens mittfältare Thiago Alcántara. Rykten som Klopp skjuter ner.

– Om jag kunde uppfinna ett ord nu som skulle avsluta spekulationerna skulle jag bli rik men jag kan inte ta död på spekulationer så länge transferfönstret är öppet. Det är allt jag kan säga. Sa jag att Thiago Alcántara är en riktigt bra spelare? Det är härligt att vi kopplas ihop med honom men det är i stort sett allt, säger Klopp.

Publicerad 2020-09-11 16:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto