Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal och Milan gör upp om italiensk landslagsanfallare

Sillybloggen

Arsenal är intresserat av att värva den italienske landslagsforwarden Stephan El-Shaarawy från kinesiska Shanghai Shenua, men de har konkurrens av El-Sharaawys tidigare klubb Milan.

El-Shaarawy lämnade Roma förra sommaren för spel i Kina, där det hittills blivit fyra mål och fyra assister på 19 matcher. Kanske inte de mest imponerande siffrorna, med tanke på att italienaren stod för elva mål och fyra assister på 28 matcher under sin sista säsong i Roma och Serie A. Men, det har varit tillräckligt för att väcka europeiskt intresse.

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport (via Daily Mirror), är Arsenal intresserat av att värva El-Shaarawy och de har konkurrens från Milan – där El-Shaarawy tillbringade fem säsonger i inledningen av sin karriär och bidrog med 27 mål och 13 assister på 102 matcher.

Annons

Enligt Corriere dello Sport är El-Sharaawy nu sugen på att återvända till Europa igen. Milan och Arsenal är ute efter att värva honom, medan klubbar som PSG, Roma, och Juventus har visat intresse för att låna spelaren.

Publicerad 2020-09-15 11:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto