Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leicester nära att värva Roma-ytter

Sillybloggen

I början av september presenterade Leicester City sin första värvning för transferfönstret, den belgiske landslagsbacken Timothy Castagne från italienska Atalanta. Nu, fortsätter man att rekrytera från Italien – men denna gången från Roma.

Enligt The Guardian-journalisten Fabrizio Romano håller Leicester på att värva Romas 23-årige turkiske ytter Cengiz Ünder. Enligt Romano rör det sig om ett lån med obligation att köpa spelaren för 24,6 miljoner pund (280 miljoner kronor).

Leicester uppges att ha försökt värva Barcelonas portugisiske forward Trincão som förstahandsval, men då man fått ett bud om 40 miljoner euro (415 miljoner kronor) nekat av katalanerna så bytte man fokus till Ünder.

Ünder har erbjudits ett femårskontrakt av Leicester och enligt Romano ska det inte finnas några problem att övertyga spelaren. Leicester och Roma är nu i långt gångna förhandlingar, och om inget oförutsett sker så bör Ünder presenteras som Leicester-spelare under den kommande veckan.

Annons
Publicerad 2020-09-16 17:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto