Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Okända detaljen i Bales kontrakt med Tottenham

Sillybloggen

Lån under en säsong, det är det som kommunicerats gällande Gareth Bale och återkomsten Tottenham. Men enligt sajten Football London finns möjligheten att Bale stannar längre än så. Man skriver nämligen att det finns en klausul som gör det möjligt för klubben att kunna låna Bale från Real Madrid ytterligare en säsong. Då måste alla parter dock vara överens om att göra just det och mycket lär hänga på hur bra walesaren presterar nu när han återvänder.

Om så blir fallet skulle Bale kunna vara kontraktslös vid tillfället få lånet löpt ut, i och med att kontraktet med Real går ut sista juni 2022.

– Det här är en så speciell klubb för mig, det var här jag gjorde mig ett namn. Det är otroligt att vara tillbaka. När jag lämnade har jag alltid tänkt att jag skulle älska att komma tillbaka. Och nu var det en bra tid för mig, sa Bale själv i samband med presentationen under lördagen.

Annons
Publicerad 2020-09-20 09:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto