Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Bayern nära att värva Ajax-talang - lär kosta 200 miljoner kronor

5v

Bayern München är, enligt nederländska tidningen Algemeen Dagblad, nära att värva Ajax talangfulle högerback Sergiño Dest, 19. Uppgifterna gör gällande att Bayern fick sitt första bud nobbat, men att det just nu pågår nya samtal och att övergångssumman förväntas landa på runt 20 miljoner euro, drygt 208 miljoner kronor. Tidigare har det även rapporterats om intresse från Barcelona, men nu ser alltså 19-åringen ut att hamna i den tyska storklubben.

Dest har just nu kontrakt med Ajax till sommaren 2022 och är även fostrad i den nederländska klubben. Förra säsongen stod han för två mål och sex assist på 36 matcher och den här säsongen är han hittills noterad för två matcher i Eredivisie. På cv:t finns bland annat tre A-landskamper för USA:s landslag. Han har även tidigare representerat amerikanska U-landslag, även om han är född i Almere i Nederländerna.

Publicerad 2020-09-22 kl 08:55

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto