Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barcelona jagar Chelseas Antonio Rüdiger

5v

Chelseas tyska mittback Antonio Rüdiger, 27, kom till London-klubben under sommaren 2017 från Roma och har totalt noterats för fem mål och en assist på 80 tävlingsmatcher i den blåa tröjan. Mittbackens kontrakt sträcker sig till sommaren 2022 men än är ingen förlängning klar – nu kan Rüdiger vara på väg att lämna klubben.

Enligt tyska tidningen Kicker ska den spanska storklubben Barcelona vara väldigt intresserade av Rüdiger. Tidningen skriver vidare att Rüdiger är högst upp på klubbens önskelista och att det ska handla om ett lån.

Kicker skriver att Rüdiger inte är någon favorit hos Chelseas tränares tränare Frank Larmpard. Rüdiger satt hela premiärmatchen mot Brighton på bänken för att sedan, enligt uppgifterna, bli bortplockad från matchtruppen mot Liverpool.

Tidningen skriver även att Roma ser ett intresse i Rüdiger.

Publicerad 2020-09-23 kl 20:55

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto