Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barça-yttern nära United

4v

Manchester United är letar efter förstärkning på forwardssidan.

Efter att ha jagat Borussia Dortmunds engelske stjärna Jadon Sancho utan framgång, har man nu enligt spanska tidningen AS vänt siktet mot Barcelonas Ousmane Dembélé – som enligt tidningen ska vara nära att ansluta.

Barcelona ska enligt AS vara villiga att låta Dembélé lämna klubben för omkring 50-60 miljoner euro (530-630 miljoner kronor), som de 2017 betalade 145 miljoner euro (1,53 miljarder kronor) för. Då, var Barcelonas plan att Dembélé skulle ersätta Neymar som lämnade för PSG, men på grund av skadeproblem har fransmannen bara lyckats med 75 framträdanden på tre år.

Katalanerna uppges vilja sälja 23-årigen i mån om att kunna finansiera en värvning av Lyons nederländske landslagsforward Memphis Depay, som den nya Barcelona-tränaren Ronald Koeman håller högt efter sin tid som Nederländernas förbundskapten.

Publicerad 2020-09-30 kl 08:49

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto