POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

"Jag vet att han vill bo där - jag vet att Barcelona vill ha honom"

Manchester Citys mittback Eric García, 19, kommer inte förlänga sitt kontrakt med klubben som går ut 30 juni 2021. Enligt flera källor vill spanjoren återvända till Barcelona, där han spenderade flera år i början av sin karriär.

Nu har Citys tränare Pep Guardiola uttalat sig om en eventuell flytt:

– Jag vet att han vill bo där, jag vet att Barcelona vill ha honom men jag tror inte att det finns någon överenskommelse mellan klubbarna. Det här är vad jag vet just nu, så hur det kommer att sluta vet jag inte, säger han Goal.

Den trovärdiga journalisten Fabrizio Romano uppger samtidigt att Barcelona förbereder ett sista bud på García. Skulle det inte bli en övergång nu, kommer han lämna gratis i sommar.

Publicerad 2020-10-03 kl 11:08

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto