Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Bayern München lånar tillbaka Juventus-ytter

Brasilianske yttern Douglas Costa, 30, lämnade sommaren 2017 Bayern München på lån för spel i Juventus och flyttade sedan under sommaren 2018 till Turin-klubben på permanent basis. Nu ser brassen ut att återvända till den tyska storklubben igen.

Den trovärdige The Guardian-journalisten Fabrizio Romano uppger, via sitt Twitter-konto, att det är klart att Bayern München lånar brassen utan köpoption. Enligt journalisten kommer Costa att läkarundersökas i Tyskland på måndagen.

Costa har under den här säsongen fått hoppa in i Juventus två första matcher i Serie A. Förra säsongen stod han för tre mål och sju assist på 29 framträdanden i alla turneringar. Costas avtal med Juventus sträcker sig fram till sommaren 2022.

ANNONS
Publicerad 2020-10-04 kl 23:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto