Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Inter värvar tidigare Manchester United-back

Sillybloggen

Inter meddelade på måndagen att tidigare Manchester United-backen Matteo Darmian, 30, ansluter till klubben från konkurrenten Parma. Inter lånar spelaren över den här säsongen, men med en obligatorisk köpoption inskriven i överenskommelsen. Darmian är därmed från och med nästa sommar en Inter-spelare på permanent basis.

Darmian har tidigare en bakgrund med spel i bland annat Torino, Palermo och Milan. Den här säsongen är han noterad för tre matcher i Serie A med Parma och förra säsongen stod han för ett mål och fyra assist på 34 matcher med den italienska klubben.

Annons
Publicerad 2020-10-05 15:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto