Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Ben Arfa återvänder till Frankrike

Tidigare franske superlöftet Hatem Ben Arfa, 33, har, som många andra tidigare talangfulla franska spelare, omnämnts som den nya Zinedine Zidane. 33-åringen har dock genom åren inte levt upp till de högt ställda förväntningarna och främst blandat och gett i en drös olika klubbar.

Nu har Ben Arfa hittat en ny klubb, nämligen Ligue 1-laget Bordeaux. Den franska klubben meddelar att den offensive spelare har skrivit på för klubben efter att ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen.

Ben Arfa kommer senast från spel i spanska laget Real Valladolid under förra vårsäsongen, men har även en bakgrund med spel i bland annat Rennes, Paris Saint-Germain, Nice, Newcastle, Marseille och Lyon. På meritlistan har han även två mål på 15 A-landskamper med Frankrikes landslag.

ANNONS
Publicerad 2020-10-07 kl 20:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto