Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus jagar Sergio Ramos - redan presenterat erbjudande

Sillybloggen

Spanska El Chiringuito TV kom under onsdagen med stora silly-nyheter – då dem rapporterar att Juventus har gett sig in i jakten för att värva Real Madrid-kaptenen Sergio Ramos.

Ramos kontrakt med Real Madrid går ut efter den pågående säsongen – och enligt Chiringuito är Juventus redan och hugger efter stjärnan. Enligt tv-programmet har Juventus presenterat ett erbjudande för den rutinerade spanske mittbacken, vars kontraktsförhandlingar med Real Madrid för tillfället är på standby.

Ramos tjänar idag 11,7 miljoner euro (121 miljoner kronor) per säsong. Men Juventus är inte det enda laget som är intresserat av Real-stjärnan. Även Paris Saint-Germain kommer att vara med i jakten om Ramos signatur.

Ramos har spelat för Real Madrid sedan 2005 och har gjort 654 framträdanden för klubben, gjort 98 mål och 39 assister. Dessutom har vunnit fyra Champions League-titlar, fem La Liga-titlar och två Copa del Rey-titlar.

Annons
Publicerad 2020-10-13 13:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto