Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Elias Andersson om Djurgårdsryktena: "Inte lönt att prata"

Sillybloggen

Sirius mittfältare Elias Andersson, 24, har den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Djurgården. 24-åringen har denna säsong noterats för sex mål på 22 framträdanden i allsvenskan och nyligen berättade han träffade Stockholmslagets sportchef Bosse Andersson. Nu kommenterar han sin framtid, berättar att hans fokus ligger på Sirius och att det inte finns något konkret erbjudande från den regerande mästaren.

– Det är ju såhär att det är inte lönt att prata om ingenting ligger på bordet. Intresse kommer och går hela tiden och ligger inget på bordet så finns det ingenting, säger han till podcasten Are you Sirius?.

Elias Anderssons kontrakt med Sirius går ut efter denna säsong.

ANNONS
Publicerad 2020-10-28 12:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto