Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Bayern misslyckades igen med nytt Alaba-kontrakt

Sillybloggen

Bayern Münchens mittback David Alaba, 28, anslöt till den tyska storklubben sommaren 2011 och har sedan dess varit trogen. Samtidigt har mittbacken endast kontrakt med Bayern till sommaren 2021, ett faktum som lett till att 28-åringen delvis har ryktats lämna klubben. Alaba uppges dock även, sedan flera månader tillbaka, förhandla med Bayern om ett nytt avtal men ännu är ingen förlängning officiell.

Nu skriver tyska tidningen Bild att även en tredje förhandlingsrunda mellan Bayern München och David Alaba varit resultatlös. Alaba kräver lika hög grundlön som de största stjärnorna, Lewandowski, Neuer och Müller. 

ANNONS
Publicerad 2020-10-28 08:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto