Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan utmanar Liverpool om mittback

Sillybloggen

Liverpool har under några månaders tid ryktats vara intresserade av Schalke 04:s turkiske mittback Ozan Kabak. Premier League-mästaren började länkas samman med Kabak när Dejan Lovren lämnade för ryska Zenit Sankt Petersburg i somras, och när sedan Virgil van Dijk korsbandsskadade sig så började ryktena trappas igång igen.

Men nu får Liverpool sällskap i jakten om 20-åringen av Milan, som febrilt jagade en mittbacksförstärkning under de sista dagarna av sommarfönstret.

Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport är Kabak högst upp på Milans önskelista för januarifönstret – men det är inte första gången som Milan jagar mittbacken. Milans sportchef Paolo Maldini jagade talangen redan innan han skrev på för Schalke, men då valde Kabak den tyska klubben. Nu återstår det att se om Maldini har bättre lycka denna gång.

ANNONS
Publicerad 2020-10-28 15:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto