Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mbappé har bestämt sig för Real

Sillybloggen

Stjärnanfallaren Kylian Mbappés, 21, kontrakt med Paris Saint-Germain sträcker sig till sommaren 2022 men 21-åringen har enligt uppgifter redan flaggat för klubbledningen att han inte vill förlänga med klubben – vilket har lett till att storklubbar som Real Madrid och Liverpool har anmält sitt intresse.

Nyligen rapporterade L’Équipe att Liverpool ska förbereda ett “vågat” bud på Mbappé men nu kommer nya uppgifter. Enligt Mbappés landsman och vän, mittbacken Adil Rami, ska Mbappé nu bestämt sig för en flytt till Real Madrid då parterna redan är överens om ett kontrakt från och med nästa sommar. Detta berättar Rami för TV-programmet Deportes Cuatro.

Denna säsong har Kylian Mbappé noterats för sex mål och fyra assist på fem ligamatcher i Ligue 1.

ANNONS
Publicerad 2020-10-29 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto