Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bajens anfallare om MLS-uppgifterna: "Har ett till utlandsäventyr i mig"

Sillybloggen

Aron Jóhannsson är Hammarbys främste målskytt under den här allsvenska säsongen. Med fem omgångar kvar att spela står 29-åringen på tio gjorda mål.

Nyligen florerade det uppgifter om att Bajen vill göra sig av med anfallaren i mån om att föryngra truppen och att man hade intresse från bland annat USA. Dessutom uppgav ESPN att Jóhannsson själv är intresserad av att flytta till MLS.

Om det stämmer?

– Jag har faktiskt också läst om det. Men jag vet inte vad som händer efter säsongen, säger anfallaren till Expressen och fortsätter:

– Jag har hört många rykten, men det är skillnad på rykten och ett konkret intresse. Jag fokuserar bara på att spela bra för Hammarby just nu så får vi se vad som händer efter säsongen.

På frågan om han har ett till utlandsäventyr i sig svarar 29-åringen:

ANNONS

– Ja, självklart. Om det finns en möjlighet som är mycket bättre än Hammarby så vill jag titta på det. Men just nu fokuserar jag bara på att avsluta säsongen bra och förhoppningsvis ta en Europaplats.

Jóhannsson anslöt till Hammarby sommaren 2019, då från Werder Bremen. Anfallarens nuvarande avtal med Bajen sträcker sig fram till sommaren 2022.

Publicerad 2020-10-30 15:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto