Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Oväntade uppgifterna: Chelsea med i jakten på Messi

Sillybloggen

Ni kan historien vid det här laget: Lionel Messi ville lämna Barcelona i somras på grund av missnöje med klubbledningen – men kovände i “sista stund” på grund av att han inte kunde få igenom en flytt utan juridisk tvist.

Men till sommaren går argentinarens kontrakt med La Liga-giganten ut och då sägs superstjärnan ta farväl av klubben han varit trogen genom hela seniorkarriären.

Manchester City, där Messis tidigare tränare Pep Guardiola finns, har pekats ut som den mest troliga destinationen för 33-åringen. Men nu kommer oväntade uppgifter. Den ansedda spanske journalisten Guillem Balague hävdar nämligen att Premier League-konkurrenten Chelsea har gett sig in jakten på Messi.

London-klubben ska finnas med i bilden, enligt Balague. I dagsläget är det oklart hur pass aktuell en Chelsea-övergång är för forwarden, men Sky Sports beskriver det som en möjlig “chockflytt” och att uppgifterna från Balague är “häpnadsväckande”.

Annons

Publicerad 2020-11-28 10:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto