Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Liverpool redo att sälja duo

6v

Liverpool rapporteras vara ute efter att värva en mittback i januari för att täcka upp för långtidsskador på Virgil van Dijk och Joe Gomez. Samtidigt uppger nu engelska tidningen Daily Mirror att den engelska storklubben är redo att släppa två spelare i januari.

Daily Mirror skriver att Liverpool kan tänka sig att sälja mittfältaren Xherdan Shaqiri och anfallaren Divock Origi vid erbjudanden från andra klubbar. Båda spelarna har under senaste åren varit med och vunnit Champions League och Premier League, men samtidigt har de aldrig varit helt ordinarie.

ANNONS

Origi, 25, anslöt under sommaren 2014 från Lille och är den här säsongen noterad för ett mål och en assist på fem matcher. Han har också just nu kontrakt till sommaren 2024. Shaqiri kom i sin tur från Stoke sommaren 2018 och har kontrakt till sommaren 2023. Han är, precis som Origi, den här säsongen noterad för ett mål och en assist på fem matcher.

Publicerad 2020-12-04 kl 08:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto