Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dagerstål förlänger inte - lämnar Peking

Sillybloggen

IFK Norrköpings mittback Filip Dagerstål, 23, har ett avtal som löper ut vid årsskiftet. 23-åringen har bland annat kopplats ihop med klubbar i Italien.

– Jag har en dialog med IFK, med Jens. Men inget är klart än. Vi får börja snacka mer om det nu när säsongen är färdigspelad, sa Dagerstål efter säsongens sista match i går, söndag.

Nu uppger Expressen att mittbacken inte kommer förlänga sitt avtal med Peking, vilket gör att han därmed lämnar.

– Jag känner att jag har varit på den här nivån ganska länge och presterat ganska bra. Jag känner att det är läge att ta nästa steg i min utveckling. Mitt mål är att hitta något nytt och utvecklas ännu mer som spelare och människa, säger han till tidningen.

Tidningen uppger även att Olympiakos ska vara intresserat av 23-åringen.

ANNONS

– Jag har hört att Olympiakos varit här och tittat på mig. Sedan vet man i den här branschen att det är ganska långt från att någon tittar på en till att det händer något. Men absolut, jag har hört om deras intresse och det är en riktig storklubb. Det är klart att man tycker att det är kul när stora klubbar tittar på en, säger Dagerstål.

Publicerad 2020-12-07 14:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto