Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Bärkroth om Blåvitt: "Trivs väldigt bra i Djurgården"

20v

Djurgården-yttern Nicklas Bärkroth, 28, gjorde i år ett mål och fyra assist på 15 matcher, varav åtta från start, i allsvenskan. 28-åringen har kontrakt med Djurgården över 2021, men nyligen uppgav GT att IFK Göteborg har med både Bärkroth och Sparta Prag-yttern David Moberg Karlsson på sin önskelista inför 2021. Tidningen skrev också att båda spelarna är positiva till att vända hem nästa år.

ANNONS

Nu dementerar dock Bärkroth uppgifterna. Han är inställd på att stanna i Djurgården.

– Jag har inte haft någon kontakt med Blåvitt. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Djurgården och är helt inställd på att fullfölja det. Jag och min familj trivs väldigt bra i klubben och i staden, säger han till Aftonbladet.

Bärkroth har en bakgrund i Blåvitts akademi och gjorde allsvensk debut i klubben. Under 2013 lämnade han dock för spel i Brommapojkarna och sedan dess har han tillhört andra klubbar. Bärkroth skrev under sommaren 2018 på för Djurgården.

Publicerad 2020-12-16 kl 10:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto