Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan närmar sig mittbacksvärvning

Sillybloggen

Milan jagade febrilt en mittback under transferfönstret sista dagar i sormas/höstas. Då, blev det ingen – men nu verkar man närma sig en lösning för i januari.

Enligt Fifa-agenten Gaetano di Caro, som jobbat som mellanhand, ska Schalkes turkiske mittback vara “väldigt nära” att skriva på för Milan.

– Jag har pratat med Schalkes sportchef för att sondera marknaden. Vad jag fick klart för mig från det samtalet var att han han verkar ha pratat med Milan under en lång period, säger Di Caro till den italienska hemsidan MilanNews och fortsätter:

-I Schalke är de säkra på att Kabak är väldigt nära Milan. De har följt honom under en lång tid. Maldini och Massara (Frederic, sportchef Milan) är dessutom de ända två som gett intrycket att de vill ha honom till varje pris.

Annons

Milans tekniske direktör Paolo Maldini har tidigare erkänt att man försökt värva Kabak redan innan han skrev på för Schalke, då han spelade i Stuttgart. Nu, av allt att tyda, kommer man att göra ett nytt försök i januari.

Publicerad 2020-12-18 09:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto