Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Rosengård värvar landslagsmålvakt: "En av världens bästa klubbar"

Sillybloggen

FC Rosengård förstärker inför kommande säsong. Under måndagen meddelade klubben att de gjort klart med en ny målvakt. Kanadensiskan Stephanie Labbé, 37, ansluter till klubben. Hon kommer senast från North Carolina Courage i USA, men har tidigare spelat i Sverige.

– Jag har alltid sett FC Rosengård som en toppklubb i Europa med en häftig historia av framgångar och segrar. Jag ser fram emot att fortsätta min utveckling i en av världens bästa klubbar, och att varje dag vara omgiven av spelare i världsklass. Jag är taggad på att vara med på FC Rosengårds resa under nästa år där vi siktar högt tillsammans. Jag är väldigt glad att vara tillbaka i Sverige, det känns som att jag kommer hem, säger hon till klubbens hemsida:

Labbé har erfarenhet från internationella sammanhang. Bronsmedaljen från OS 2016 sticker ut.

Sportchef Therese Sjögran kommenterar värvningen:

Annons

– Stephanie är en väldigt erfaren och rutinerad målvakt som kommer ge oss en trygghet direkt, vilket blir viktigt när vi ska spela tävlingsmatcher tidigt nästa år i Champions League. Hon är en skicklig målvakt som kommer äga sitt straffområde, säger hon till klubben.

Publicerad 2020-12-21 16:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto